OPTREDENS
optreden swingshift 2022

This is us!

Op 23 april geven de STDSBND, koor Swingshift en de Victory Drumline een gezamenlijk optreden in het SIO gebouw in Zwolle Zuid. Een unieke combinatie van Muziek, Zang en Drums. 

optreden swingshift warm welkom 2019

Een warm welkom

Op 23 November geeft Swingshift een optreden in Den Alerdinck. Sfeervolle luisterliedjes en moderne popsongs met verrassende elementen door theater duo ‘Andere koek.’

swingshift project stemband

Stemband

Stemband, een gezamenlijk project met de Zwolse koren De Melody Singers en On-Cue waarbij we hebben gewerkt aan het verbeteren van onze podium presentatie. Het resultaat laten we graag aan je zien, showtime!

optreden kerst swingshift

All you want for christmas

Op 9 december geven we samen met popkoor HoorHaar een optreden. In Stadscafé Blij worden zowel stemmige nummers als swingende Kersthits ten gehore gebracht.

optreden swingshift 2016

Swingshift zing theater

Op 23 april organiseren we weer een eigen optreden. Een avondvullend muzikaal programma met zang en een vleugje theater. In theater The Young Ones in Zwolle.

optreden swingshift 2013

Swingshift zingt!

Op 20 april organiseren we een optreden ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum! Met als thema something old, new, borrowed and blue. Je bent welkom in het Cultuurhuis Stadshagen. 

VIDEO
video optredens
Video afspelen

Zwolle zingt 2020

Een compilatie van ons optreden op Zwolle zingt vrijheid 2020 in Odeon Zwolle.

video optredens
Video afspelen

Zwolle zingt vrijheid

Openingsact van Zwolle zingt vrijheid waar we ons nummer One Day zingen met alle koren samen olv onze toenmalige dirigent Mip van der Heide. 

video optredens
Video afspelen

Lipdub

Wat is ie fantastisch geworden, de lipdub van Swingshift! Voor de Raboclubkascampagne  hebben we een lipdub opgenomen. (Klik op de afbeelding en vervolgens op bekijken via YouTube)
'Voor mijn hele leven ben ik met deze horizon verweven. Dit is mijn stek, hier hoor ik thuis.'
Hier kom ik weg
Daniel Lohues