Sponsor gratis Swingshift!

Je winkelt vast wel eens online. Als je jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Swingshift lever je een financiële bijdrage aan Swingshift, zonder dat het je iets extra kost. Bestel bijvoorbeeld via de link online een pizza via Thuisbezorgd, je betaald hetzelfde én sponsort tegelijkertijd Swingshift! Zo steun je ons en kunnen we blijven investeren in optredens en arrangementen.

Ga naar  www.sponsorkliks.com  en klik vervolgens op het logo van de winkel waar je wilt shoppen.  Grote webwinkels als Bol, Coolblue en Expedia doen mee. Een percentage van je aankoopbedrag gaat naar Swingshift. En nogmaals, het kost je niets extra!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Swingshift weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Swingshift is bedoeld.

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Swingshift. Wil je ons sponsoren? Laat dan je bestellingen die je online doet via de Sponsorklikspagina van Swingshift lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij bijvoorbeeld Bol.com doet, levert Swingshift niet iets op.

(In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.)